препарати для здоров'я і краси 


     Середа, 24-Кві-2024, 02:22:17

                           

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

м. Івано-Франківськ
вул. Тичини 8-А  тел. (0342) 77-96-95
      «Сайт независимого дистрибьютора КОМПАНИИ «АМРИТА»
Компанія Амріта представляє вашій увазі кращі біологічно активні добавки "БАД", першу українську лікувальну косметику, а також препарати, що не мають аналогів на українському ринку: МІКОТОН; МІПРО-ВІТ; ВИН-ВІТА; CУСТАЛЬОК; ФІТОР; ЛЕЦИТИН; АНКАРЦИН; ЛІЗИТОН; КАРДИТОН; ЛЯМБІЦИД; «КОЛАГЕН ФОРТЕ»; «ХОНДРОЕТИН ФОРТЕ»; ФАВОРИТ; ГІНКО БІЛОБА; ІСЛАНСЬКИЙ МОХ; СПІРУЛІНА; ЯНТРА; АРНИЗИН; ЧАВАНПРАШ; Вся продукція має натуральний склад, європейську якість і доступні ціни.
Головна » 2009 » Травень » 30 » Ароматерапія
12:26:54
Ароматерапія

    Ароматерапія

Лікувальні властивості ефіромасляних рослин відомі з давніх часів. Тисячоліттями люди використовували ароматичні речовини рослин для окультно-релігійних цілей, в медицині, косметології, парфумерії. Єгиптяни досконало володіли мистецтвом складання мазей, бальзамів, ароматів.

Особливі поєднання ароматів застосовувалися при лікуванні безсоння, астенічних станів, безпліддя, нервової системи. У Стародавній Греції, Римі, Індії з'явилися перші трактати по ароматерапії - лікуванню хвороб ефірними маслами, ароматами і їх поєднаннями. Протягом багатьох століть цей напрям медицини і культури удосконалювався і розвивався.

Одним із способів ароматерапії є інгаляція. Вдихаючи ароматизоване ефірними маслами повітря, ми отримуємо цілу гамму приємних і цілющих біологічно активних регуляторів. Більшість ефірних масел укріплюють імунну систему організму, допомагають протистояти хвороботворним вірусам, понизити захворюваність, зняти стрес, підняти настрій, прискорити загоєння ран, опіків і ударів. Психологічна дія рослинних ароматичних речовин на людину дуже вагома: дозволяє зняти втому, депресію, поліпшити пам'ять, нормалізувати сон. Запахи активно і позитивно впливають на різні сторони життєдіяльності організму. Вони як "золотий ключик", відкривають двері до здоров'я, щастя, краси, гармонії.

Літом в жаркі і вологі дні, коли посилюються природні запахи тіла, краще використовувати аромати зелени і квітів. Взимку більше підходять гострі, терпкі, "східні" аромати. Речовини, що дають сексуально значущий аромат, називаються феромонами. Запах ефірного масла лаванди діє як збуджуючий засіб на чоловіків, а для жінок впливаючим феромоном є масло розмарину, що входить до складу "еліксиру молодості".

При догляді за волоссям лікувальне масло додають в шампунь, обполіскувач, кондиціонер. Масаж з ефірними маслами також має свої переваги - покращує кровообіг, омолоджує і очищує шкіру.

Ефірні масла - це висококонцентровані природні біостимулятори і біорегулятори, тому при їх застосуванні необхідно дотримуватись правил:

Ефірні масла

Ефірні масла це маслянисті органічні сполуки, які є сумішшю ароматичних речовин. Рослини, що містять велику кількість ефірних масел, називаються ароматичними. Деякі рослини сприятливо діють на центральну нервову систему, і ця їх властивість використовується для ванн. З погляду косметики найбільше значення мають їх антисептичні, дезінфікуючі, епітелізуючі, протизапальні властивості.

Чисті ефірні масла - природні оздоровчі засоби, нетоксичні, не володіють побічними ефектами, не руйнують роботи органів і систем людини. Ефірні масла широко використовуються в аромотерапії.

Ефірні масла фірми AMRITA - чисті ефірні масла, вони не містять розбавлювачів і є 100% концентрованим продуктом. Молекули ефірних масел настільки малі, що легко проникають в пори нашої шкіри, далі в лімфу і кров саме тому масла і володіють своїми чудодійними властивостями.

Область застосування ефірних масел безмежна - Ви можете ароматизувати ними ванну, додаючи у воду по декілька крапель, ароматизувати приміщення за допомогою арома лампи AMRITA, яка ніжно  видає аромати Ваших улюблених ефірних масел AMRITA, використовувати масла в інгаляторі і навіть створювати свої власні креми, шампуні або парфуми. При повсякденному догляді за тілом і шкірою немає вірнішого і надійнішого помічника, ніж ефірні масла.

Косметика, до складу якої входять різні ефірні масла, по праву є однією з найдорощих. Але, маючи вдома колекцію різних чистих ефірних масел, Ви можете досить ефективно "удосконалити" будь-який косметичний засіб.

Аромат ефірного масла чайного дерева укріплює імунну систему і знімає подразнення шкіри.

Апельсин (Orange) - це відмінний засіб для підняття настрою. Ефірне масло апельсин (Orange) відновлює душевну рівновагу в період стресу.

Якщо Ви приймаєте душ вранці - додайте в гель для душу декілька крапель ефірного масла лимона (Citrus limonum). Це масло має чистий, світлий і освіжаючий аромат.

Якщо ж потрібно розслабитися скористайтеся ефірним маслом лаванди (Lavandula vera). Це масло приносить приємний настрій і розслаблення. Зняти втому з ніг допоможе тепла ванна з маслом м'яти.

При використанні ефірних масел треба пам'ятати:

•  Ефірні масла треба застосовувати з обережністю вагітним і хворим епілепсією.
•  Дотримуватись дозування (кількість крапель).
•  Не наносити на шкіру нерозбавлені ефірні масла. Концентрація при нанесенні на шкіру не повинна перевищувати 5 крапель на 10 мл (1 чайну ложку) основи (рослинне або оливкове масло або крем).
•  При всіх способах застосування берегти очі. Тримати в недоступному для дітей місці.
•  Не застосовувати в ранньому дитячому віці (до 3 років).
•  Внутрішнє застосування ефірних масел - по вказівках лікаря і з обережністю, у зв'язку з їх високою концентрацією і можливістю подразнення і пошкодження слизової оболонки шлунку.

Не користуйтеся ефірними маслами невідомого походження. Компанія AMRITA пропонує для оздоровлення цілющі ефірні масла і їх композиції, висока якість забезпечується використанням сучасних супертехнологій для виробництва ефірних масел.


Переглядів: 2133 | Додав: Тимур | Теги: Тисячоліттями люди використовували , лікувальні властивості ефіромасляни, Ароматерапія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины <a Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог MyList.com.ua Lemky.com Каталог UaStar :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск Каталог Нет-работе :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск TOP.zp.ua Каталог украинских интернет магазинов Рейтинг Сайтов YandeG

Заказ лекарств Рейтинг сайтов Медицина
Автоматическая регистрация в каталогах Каталог Івано-Франківських веб сайтів