препарати для здоров'я і краси 


     П`ятниця, 29-Бер-2024, 10:54:43

                           

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

м. Івано-Франківськ
вул. Тичини 8-А  тел. (0342) 77-96-95
      «Сайт независимого дистрибьютора КОМПАНИИ «АМРИТА»
Компанія Амріта представляє вашій увазі кращі біологічно активні добавки "БАД", першу українську лікувальну косметику, а також препарати, що не мають аналогів на українському ринку: МІКОТОН; МІПРО-ВІТ; ВИН-ВІТА; CУСТАЛЬОК; ФІТОР; ЛЕЦИТИН; АНКАРЦИН; ЛІЗИТОН; КАРДИТОН; ЛЯМБІЦИД; «КОЛАГЕН ФОРТЕ»; «ХОНДРОЕТИН ФОРТЕ»; ФАВОРИТ; ГІНКО БІЛОБА; ІСЛАНСЬКИЙ МОХ; СПІРУЛІНА; ЯНТРА; АРНИЗИН; ЧАВАНПРАШ; Вся продукція має натуральний склад, європейську якість і доступні ціни.
Головна » 2010 » Березень » 1 » Діабет
13:49:27
Діабет
Препарати для лікування - Діабету, ендокринної системи

БІОВІТ-ГАРЛІК
Препарат на основі часнику і моркви, які забезпечують загальну лікувально-профілактичну дію для підвищення адаптаційних можливостей організму, сприяє процесам відтворення та розрідження крові, попереджує утворення тромбів, знижує рівень цукру та холестерину в крові, зміцнює стінки судин

ІНУЛІН+СЕЛЕН
Для покращення обміну речовин, сприяє нормалізації імунного статусу при цукровому діабеті, гальмує процеси пероксидації.

ІНУТАН
Для профілактики та комплексного лікування захворювань підшлункової залози, цукрового діабету, порушень вуглеводного, ліпідного та водно-сольового обміну, захворювань печінки та жовчовивідних шляхів, порушень кислотно-лужного балансу в органах травлення, дисбактеріозу.

РИКОЛІН
Використовується для посилення кровопостачання мозку та серця після інфарктів та інсультів, при реабілітації після оперативного втручання та на стадії загоєння язви, для покращення вигляду шкіри, а також у комплексній терапії при атеросклерозі, гіпертонічній хворобі, аритміях, цукровому діабеті, невралгіях, вегетосудинній дистонії, варикозному розширенні вен.

МІПРО-ВІТ
Антиоксидант, імуннопротектор, протисклеротичний засіб. Нормалізуючи роботу імунної системи із середини, допомагає організму правильно реагувати на негативні фактори. Препарат не тільки усуває симптоми, а лікує безпосередньо хворобу (хронічні та сезонні риніти, полінози, прояви послаблення імунітету, алергії різного походження).


МІКОТОН
Біологічно активна добавка на основі натуральних грибних біополімерів: хітину, глюкану та меланіну. Мас сорбуючі, антибактеріальні, антигрибкові, антивірусні, протизапальні, гепатопротекторні, антиоксидантні, загальнозміцнюючі властивості. Позитивно впливає на стан імунної системи, позбавляє від шлаків, токсинів та радіонуклідів; використовується з метою профілактики та комплексної терепії хронічного вірусного гепатиту С, алергічних захворювань, дерматитів.
Препарат розроблений Національною академією наук України, пройшов широкі медико-біологічні та клінічні випробування, запатентований у Росії та патентується у Європі. За своєю ефективністю Мікотон перевершує відомі аналоги.

МАСТОФОРТ
Використовується при дисбалансі вироблення гормонів яєчників, наднирників, гіпофіза, щитовидки; при інфекційних та неінфекційних гінекологічних захворюваннях, доброякісній пухлині матки та яїчників, кісти, порушення менструального циклу; при відсутності вагітності та родів, пізніх родах; перериванні вагітності; захворюваннях печінки (гепатит, холангит, гепатохолецестит); при використанні гормональних контрацептивів; при цукровому діабеті, ожирінні, гіпертонії, хронічних запорах, дисбактеріозі кишечника.

ФІТОР-АКТИВ
Використовується для підвищення адаптаційних можливостей організму, а також як загальнозміцнюючий засіб у період реабілітації після травм, операцій, зміцнює імунітет, нормалізує обмін речовин, систему кровообігу, відновлює сили, покращує самопочуття.

МАСЛО ЛЬОНУ
Сприяє відновленню ліпідного обміну, має лікувальну та профілактичну дію при обширному атеросклерозі, цукровому діабеті, різних кісткових захворюваннях, стимулює діяльність імунної системи, захищаючи організм від злоякісних утворень, запобігає виникненню серцево-судинних захворювань, діабету.

Переглядів: 1795 | Додав: Тимур | Теги: ІНУЛІН+СЕЛЕН, Діабет, цукровому діабет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины <a Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог MyList.com.ua Lemky.com Каталог UaStar :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск Каталог Нет-работе :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск TOP.zp.ua Каталог украинских интернет магазинов Рейтинг Сайтов YandeG

Заказ лекарств Рейтинг сайтов Медицина
Автоматическая регистрация в каталогах Каталог Івано-Франківських веб сайтів