препарати для здоров'я і краси 


     Четвер, 25-Кві-2024, 17:19:07

                           

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

м. Івано-Франківськ
вул. Тичини 8-А  тел. (0342) 77-96-95
      «Сайт независимого дистрибьютора КОМПАНИИ «АМРИТА»
Компанія Амріта представляє вашій увазі кращі біологічно активні добавки "БАД", першу українську лікувальну косметику, а також препарати, що не мають аналогів на українському ринку: МІКОТОН; МІПРО-ВІТ; ВИН-ВІТА; CУСТАЛЬОК; ФІТОР; ЛЕЦИТИН; АНКАРЦИН; ЛІЗИТОН; КАРДИТОН; ЛЯМБІЦИД; «КОЛАГЕН ФОРТЕ»; «ХОНДРОЕТИН ФОРТЕ»; ФАВОРИТ; ГІНКО БІЛОБА; ІСЛАНСЬКИЙ МОХ; СПІРУЛІНА; ЯНТРА; АРНИЗИН; ЧАВАНПРАШ; Вся продукція має натуральний склад, європейську якість і доступні ціни.
Головна » 2011 » Липень » 27 » Колоїдне срібло
11:45:21
Колоїдне срібло

       Колоїдне срібло - натуральний антибіотик

Хронологія вивчення

Бактерицидні властивості срібла відомі з давніх часів, коли срібні судини почали використовувати для зберігання питної води. У Стародавньому Єгипті рани для швидкого загоєння покривали срібними пластинами. Наприкінці XIX - початку XX століття колоїдне срібло прописували майже так само, як і сучасні лікарські препарати: для внутрішньовенних і внутрішньо м’язових ін'єкцій, для полоскання горла, спринцювання при захворюваннях сечостатевих шляхів, як краплі і т. д.

До 1938 року колоїдне срібло, наприклад, в США розглядалося як один з основних засобів антибактеріального лікування. Проте технологія його отримання була на такому рівні, що не дозволяла отримати над малі частинки срібла в розчині. Це знижувало можливості його використання в терапевтичних цілях, що зменшувало інтерес вчених.

Повернення срібла в медицину почалося в 1970-х роках з розвитком високих технологій. Було виявлено, колоїдне срібло в лічені хвилини вбиває віруси (при зовнішніх вірусних інфекціях, наприклад, віруси герпесу та інші), патогенні бактерії і паразитичні грибки (при зовнішніх мікозах). Крім того, стало відомо, що колоїдне срібло ефективне проти таких небезпечних збудників хвороб, як Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginosa, Legionella pneumopbila, Escherichia coli, Candida albicans, C. globata і багатьох інших, не менш небезпечних.

Що таке колоїдне срібло?

Колоїдний розчин - це система, в якій одна речовина (срібло) розподілено у вигляді дрібних частинок (агрегатів молекул або атомів) всередині іншої речовини (очищеної води). У такому вигляді срібло легше проникає в клітини організму і ефективніше засвоюється (внутрішньоклітинна рідина - також колоїдний розчин).

Колоїдний розчин срібла високої якості безбарвний або має злегка жовтуватий відтінок, не має смаку. Нетоксичний.

Колоїдне срібло абсолютно нешкідливо як для людини, так і для рослин.

Колоїдний розчин срібла на відміну від солей срібла не накопичується в організмі і тому абсолютно нешкідливий навіть при систематичному застосуванні (хоча застосовувати колоїдне срібло треба тільки курсом від 5 днів до 1 місяця). Колоїдне срібло не може взаємодіяти і як-небудь впливати на дію інших препаратів, що приймаються одночасно з ним. Будь відома хвороботворна бактерія гине в присутності мінімальної кількості срібла, особливо в колоїдному стані.

Колоїдне срібло - це один з кращих універсальних природних антибіотиків і антисептиків, що дає можливість використовувати даний продукт для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Спектр впливу колоїдного срібла розповсюджується на 650 видів бактерій.

Показання до застосування колоїдного срібла перорально (всередину):

- Тонзиліт, ангіна, фарингіт, гайморит, синусит, отит;

- Гострий і хронічний бронхіт, трахеїт, хронічна пневмонія;

- Артрити, поліартрити, ревматизм;

- Пієлонефрит, цистит, уретрит, простатит, аднексит;

- Інфіковані рани, фурункульоз, абсцеси;

- Запалення кісток і суглобів (артрити, остеомієліт).

Показання до застосування колоїдного срібла зовнішньо:

- Ангіна, тонзиліт, стоматит, гінгівіт (полоскати);

- Інфіковані рани, фурункульоз, абсцеси (промивати, накладати компреси);

- Мікози - грибкове ураження шкіри, нігтів (накладати компреси, промивати);

- Герпес шкіри (накладати компреси, промивати).

Застосовується як в комплексному лікуванні з іншими препаратами, так і у вигляді монопрепарат (використовується тільки колоїдне срібло).

Курс застосування - від 5 днів до 1 місяця (індивідуально): по 1 чайній ложці 1 раз на день. Для зовнішнього застосування використовувати стандартний розчин (не розводити).

Переглядів: 5299 | Додав: Тимур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины <a Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог MyList.com.ua Lemky.com Каталог UaStar :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск Каталог Нет-работе :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск TOP.zp.ua Каталог украинских интернет магазинов Рейтинг Сайтов YandeG

Заказ лекарств Рейтинг сайтов Медицина
Автоматическая регистрация в каталогах Каталог Івано-Франківських веб сайтів