препарати для здоров'я і краси 


     Середа, 24-Кві-2024, 15:23:48

                           

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

м. Івано-Франківськ
вул. Тичини 8-А  тел. (0342) 77-96-95
      «Сайт независимого дистрибьютора КОМПАНИИ «АМРИТА»
Компанія Амріта представляє вашій увазі кращі біологічно активні добавки "БАД", першу українську лікувальну косметику, а також препарати, що не мають аналогів на українському ринку: МІКОТОН; МІПРО-ВІТ; ВИН-ВІТА; CУСТАЛЬОК; ФІТОР; ЛЕЦИТИН; АНКАРЦИН; ЛІЗИТОН; КАРДИТОН; ЛЯМБІЦИД; «КОЛАГЕН ФОРТЕ»; «ХОНДРОЕТИН ФОРТЕ»; ФАВОРИТ; ГІНКО БІЛОБА; ІСЛАНСЬКИЙ МОХ; СПІРУЛІНА; ЯНТРА; АРНИЗИН; ЧАВАНПРАШ; Вся продукція має натуральний склад, європейську якість і доступні ціни.
Головна » 2010 » Квітень » 29 » Комплекс для зниження ваги
13:00:05
Комплекс для зниження ваги

«Комплекс для зниження ваги»

Загальна характеристика:
Оптимальна комбінація препаратів по складу і надаємо ефекту, що дозволяє цілеспрямовано впливати відразу в декількох напрямках (активувати обмінні процеси, очистити організм від шлаків, токсинів, надлишку рідини, відрегулювати апетит), завдяки чому домогтися більш виражених результатів, грамотно і всебічно підійти до вирішення проблеми надлишкової ваги.

Склад:
 Біовіт - «Ананас і зелений чай» -1 упаковка
 Грація-Віта - 2 упаковки
 Чай «Янтра» (для корекції фігури) - 1 упаковка

Дія препарату:
Комбінація компонентів у складі «Комплексу для зниження ваги» дозволяє досягти більш виражених результатів щодо зниження ваги і, крім того, грамотно і всебічно підійти до вирішення проблеми надлишкової ваги. Курс розрахований на 30 днів прийому. Гарантоване зниження маси тіла на 3-4кг, що є фізіологічним показником і нешкідливо для організму. У тиждень відбувається зниження маси тіла на 0,5-1кг.
Прийом починаємо з Біовіт - «Ананас і зелений чай» по 1к.х3р.після їжі-препарат сприяє усуненню надмірної ваги за рахунок активації обмінних процесів в організмі. Цей ефект досягається, завдяки наявності активного компонента бромелайна, який володіє вираженою ферментної активності та властивостей прискорювати процеси травлення. При зниженні маси тіла і активації обмінних процесів, поряд з утворенням енергії, необхідної для життєдіяльності організму, відбувається масивне вивільнення шкідливих продуктів розпаду органічних речовин (токсинів) і шлаків, освіта надлишку води і солей. У нормі продукти обміну виводяться через нирки, печінка, шлунково-кишковий тракт, легені і шкіру. Їх надлишок призводить до підвищення концентрації в крові та накопиченню в організмі шкідливих продуктів обміну (шлаків). Це перешкоджає подальшу втрату ваги, надаючи отруйна дія на організм. Проявляється як (підвищена стомлюваність, слабкість, нездоровий колір обличчя, набряклість, порушення евакуаторної функції кишечника, появою неприємного запаху з рота) і, як наслідок - посилення вже наявних порушень обміну речовин.
Тому наступним етапом слід обов'язкова очищення організму від продуктів обміну, що утворюються під впливом внутрішніх (прискорення процесів розщеплювання білків, жирів і вуглеводів), і зовнішніх чинників (стресові ситуації, нераціональне харчування). З 10 дня прийому Біовіт - «Ананас і зелений чай» у програму підключаємо ГРАЦІЯ-ВІТА по 2к. х3р. за 30мінут до їжі (20 днів) - препарат виконує роль детоксиканти (очищувача) організму на всіх рівнях за рахунок посилення видільної функції нирок, поліпшення фільтраційної функції печінки, жовчогінного дії, посилення моторики шлунково-кишкового тракту та стимуляції евакуаторної функції кишечнику і, як наслідок - виведення з організму шкідливих продуктів обміну, що утворилися і опосередковано впливати на нормалізацію обміну речовин. Крім того, ряд активних компонентів препарату Грація-Віта здатні надавати виборче згубний вплив на бактерії, найпростіші та гельмінти, наявність яких часто важко виявити. Що в свою чергу може з'явитися однією з причин недостатнього зниження ваги, за рахунок отруєння організму продуктами життєдіяльності паразитів і порушення внутрішньої рівноваги організму, перешкоджаючи засвоєнню вітамінів і мінералів, що надходять з їжею. Тому доцільно в даному випадку проведення антипаразитарних профілактичних заходів. Таке комплексне вплив сприяє масивному очищенню організму й відновлення обмінних процесів, що сприяє активному зниженню ваги, уповільнення загальних процесів старіння організму, підвищенню працездатності, поліпшенню загального самопочуття, підвищення життєвого тонусу.
Будь-які вживаються дії щодо ефективного зниження ваги можуть виявитися марними за відсутності режиму харчування. Адже відчуття голоду і вироблені з роками стереотипи харчування важко зруйнувати відразу, тому будь-яке голодування буде сприйнято організмом, як стрес, що знову таки призведе до порушення обміну речовин, а також розвитку депресивного психологічного дискомфорту. Тому зниження маси тіла повинне супроводжуватися, в обов'язковому порядку, регулюванням обсягів споживаної їжі, що досягається шляхом притуплення почуття голоду і супроводжується зниженням апетиту, а також формування нових стереотипів харчування. Таким ефектом володіє третій компонент «Комплексу для зниження ваги» - Чай «Янтра» (для корекції фігури), який легко втамує спрагу, зменшить апетит. При цьому є додатковим джерелом вітамінів і мікроелементів, так необхідних і відсутніх при значному зменшенні обсягів їжі, що з'їдається, які відіграють значну роль у підтримці життєдіяльності організму і беруть активну участь у всіх без винятку процесах регуляції обміну речовин. Основний компонент чаю - матеін, володіє здатністю приводити нервову систему в стан психоемоційного рівноваги, усуваючи тривожність і заспокоюючи, але при цьому і стимулюючи при пригніченому стані. У комплексній терапії рекомендовано приймати не менше 2р. на день по 200 мл чаю.

Спосіб застосування:
Курс розрахований на 30 днів прийому, включає:
Біовіт-«Ананас і зелений чай» по1к.х3р. на день після їжі -(30дней)
Грація-Віта по 2к. х3р. на день за 30 хвилин до їжі (20 днів, включається в програму починаючи з 10 дня прийому Біовіт-«Ананас і зелений чай»)
 Чай «Янтра» (для корекції фігури) не менше 2р. день по 200 мл- (30дней)

Показання:
 надлишкова маса тіла;
 набряклість;
 наслідки переїдання;
 відновлення ваги після вагітності і годування;
 як додатковий засіб в терапії цукрового діабету II типу, хронічної артеріальної гіпертензії

Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.

Переглядів: 2581 | Додав: Тимур | Теги: Амрита продукция | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины <a Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог MyList.com.ua Lemky.com Каталог UaStar :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск Каталог Нет-работе :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск TOP.zp.ua Каталог украинских интернет магазинов Рейтинг Сайтов YandeG

Заказ лекарств Рейтинг сайтов Медицина
Автоматическая регистрация в каталогах Каталог Івано-Франківських веб сайтів