препарати для здоров'я і краси 


     П`ятниця, 19-Кві-2024, 01:24:18

                           

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

м. Івано-Франківськ
вул. Тичини 8-А  тел. (0342) 77-96-95
      «Сайт независимого дистрибьютора КОМПАНИИ «АМРИТА»
Компанія Амріта представляє вашій увазі кращі біологічно активні добавки "БАД", першу українську лікувальну косметику, а також препарати, що не мають аналогів на українському ринку: МІКОТОН; МІПРО-ВІТ; ВИН-ВІТА; CУСТАЛЬОК; ФІТОР; ЛЕЦИТИН; АНКАРЦИН; ЛІЗИТОН; КАРДИТОН; ЛЯМБІЦИД; «КОЛАГЕН ФОРТЕ»; «ХОНДРОЕТИН ФОРТЕ»; ФАВОРИТ; ГІНКО БІЛОБА; ІСЛАНСЬКИЙ МОХ; СПІРУЛІНА; ЯНТРА; АРНИЗИН; ЧАВАНПРАШ; Вся продукція має натуральний склад, європейську якість і доступні ціни.
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Нервова система та головний мозок
15:09:06
Нервова система та головний мозок

Препарати для лікування - Нервової системи та головного мозку

АНКАРЦИН


Загальнозміцнюючий засіб, що сприяє нормалізації обміну речовин. Рекомендовано при хронічних запальних процесах, для корекції порушень органів ШКТ, сприяє загоєнню виразкових уражень слизової оболонки, в період реабілітації після перенесених травм. Для профілактики рецидивів і метастаз у онкохворих, злоякісних новоутворень.

БІОВІТ АНТИСТРЕС

Забезпечує заспокійливу та профілактичну дію, для профілактики захворювань нервової системи, зменшує артеріальний тиск, уповільнює серцевий ритм, зменшує серцевий біль при гіпертонічній хворобі, регулює кровообіг при його недостатності.

БІОТОН


Стимулюючий засіб, при функціональних порушеннях нервової системи, антидепресивному синдромі, при розумовій та фізичній перевтомі, зниженій статевій чоловічій активності внаслідок стресу.


ДАБУР ЧАВАНПРАШ

Ефективний тонізуючий, антиоксидантний, адантогенний засіб, який містить 49 рослинних і мінеральних компонентів. Відновлює знижені захисні сили організму, для відновлення роботи нервової, імунної, ендокринної систем у несприятливих умовах.


КАПІЛЯРИН (Апіфіт-3)

Має капілярозміцнюючу, антисклеротичну та антиоксидантну дію, підсилює кровообіг у судинах серця та мозку, нормалізує обмінні процеси в стінках судин, знижує рівень холестерину в крові.


НЕРВОСТАБІЛ

Для покращення функціонального стану серцево-судинної і нервової систем, заспокійливий і спазмалітичний засіб, усуває відчуття тривоги і страху.


ЯНТРА ВОГНЯНА

Для підвищення адаптивних можливостей організму, при фізичному та розумовому перенавантаженні, астенічних та депресивних станах, реабілітаційний засіб після тяжких інфекційних і хронічних захворювань.


РЕЛАКСОН


При підвищеній нервовій збудженості, безсонні, мігрені, депресивному синдромі,в період психо-емоційних навантажень, при серцево-судинних та клімактеричних неврозах, стенокардії, гіпертонії, не викликає звикання, зменшує головні болі.


КАРДІОВІТ (Апіфіт-1)

Поліпшує кровообіг, зміцнює серцевий м"яз і капіляри, нормалізує артеріальний тиск, знижує збудженість нервової системи, регулює серцевий ритм, при стенокардії, анемії, гіповітамінозі.


АДАПТОВІТ (Апіфіт+)


Підвищує імунітет та прцездатність, зміцнює нервову систему, нормалізує обмін речовин, покращує склад крові, підвищує опірність організму до інфекційних захворювань, покращує зір, слух, пам"ять.

ВІН-ВІТА

Природний парафармацевтик, виготовлений із шкірки та кісточок сортів винограду типу Кобарне, не містить спирту, консервантів, цукру, ось чому рекомендується і для дітей. Для зниження синдрому хронічної втоми, при стресах, для підвищення імунітету та гемоглобіну, нормалізує формулу крові, покращує зорові функції, знижує похмільний синдром.


ФАВОРИТ

Для покращення потенції та профилактики статевих розладів у чоловіків, при нервовому і фізичному виснаженні, неврастенії.

Переглядів: 1849 | Додав: Тимур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины <a Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог MyList.com.ua Lemky.com Каталог UaStar :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск Каталог Нет-работе :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск TOP.zp.ua Каталог украинских интернет магазинов Рейтинг Сайтов YandeG

Заказ лекарств Рейтинг сайтов Медицина
Автоматическая регистрация в каталогах Каталог Івано-Франківських веб сайтів