препарати для здоров'я і краси 


     Вівторок, 23-Кві-2024, 22:36:27

                           

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

м. Івано-Франківськ
вул. Тичини 8-А  тел. (0342) 77-96-95
      «Сайт независимого дистрибьютора КОМПАНИИ «АМРИТА»
Компанія Амріта представляє вашій увазі кращі біологічно активні добавки "БАД", першу українську лікувальну косметику, а також препарати, що не мають аналогів на українському ринку: МІКОТОН; МІПРО-ВІТ; ВИН-ВІТА; CУСТАЛЬОК; ФІТОР; ЛЕЦИТИН; АНКАРЦИН; ЛІЗИТОН; КАРДИТОН; ЛЯМБІЦИД; «КОЛАГЕН ФОРТЕ»; «ХОНДРОЕТИН ФОРТЕ»; ФАВОРИТ; ГІНКО БІЛОБА; ІСЛАНСЬКИЙ МОХ; СПІРУЛІНА; ЯНТРА; АРНИЗИН; ЧАВАНПРАШ; Вся продукція має натуральний склад, європейську якість і доступні ціни.
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Ознаки присутності паразитів в організмі людини
17:10:00
Ознаки присутності паразитів в організмі людини
Ознаки присутності паразитів в організмі людини

· Запори
Деякі глисти через свої розміри можуть блокувати деякі органи. Так, наприклад, закупорювання жовчовивідних проток призводить до хвороб печінки та жовтяниці, а закупорювання кишечника - до запорів, в гіршому випадку - до кишкової непрохідності та операції.

· Проноси
Ряд паразитів виробляють подібні простагландину речовини, що провокують часті водянисті випорожнення. Пронос - це одне з можливих проявів присутності паразитів, а не тільки захисна реакція організму.

· Гази і здуття
Ряд паразитів проживає у верхній тонкій кишці, де викликане ними запалення призводить до здуття і газів. Проблема може ускладнюватися зі споживанням важко переварених продуктів. Постійне здуття черевних органів часто є ознакою присутності таємних паразитів. Ці гастро кишкові симптоми можуть проявлятися зі змінною силою протягом довгих місяців і навіть років, якщо не вигнати паразитів з організму.

· Синдром "роздратованого шлунку "
Паразити можуть дратувати, приводити до запалення стінки кишок, що веде до цілого ряду неприємних симптомів та зменшення абсорбції поживних і особливо жирових речовин. У результаті жир, який повинен засвоюватися в тонкій кишці, потрапляє в товсту, провокуючи спазми, запори і проноси. Цей жир можна виявити при аналізі калу, і найчастіше лікар починає застосовувати різні ліки для лікування схожих за симптомами, але абсолютно відрізняються по суті від паразитарних, захворювань.

· Болі в суглобах і м'язах
Відома здатність паразитів до міграції. Коли це відбувається, людина відчуває болі, які вважають наслідком артриту. Запалення і болючість м'язів і суглобів може бути результатом імунної реакцією організму на присутність паразита, а також наслідком травмування тканин паразитами.

· Алергія
Паразити можуть дратувати, а іноді і пробивати оболонку кишок, що веде до потрапляння у кров великих молекул неперетравленої їжі. Це активізує імунну систему і провокує підвищене вироблення еозинофілів - клітин крові, які викликають запалення тканин організму, тобто алергічну реакцію. Самі по собі паразити теж є алергенами, а це змушує замислитися: що, якщо разом з екологічними й іншими чинниками, паразитарних чинник теж дуже значущий у зростанні алергози?

· Погана шкіра
Паразити можуть викликати папіломи, кропив'янку, висипу, екзему, вугри, фурункули та інші шкірні реакції.

· Проблеми з вагою 
Як не дивно, але і більший норми, і менша вага теж може бути наслідком паразитарної хвороби. Менший - це зрозуміло: чи порушено травлення, живіт болить, апетит знижений, є "внутрішній споживач" насилу з'їденої їжі.
Ожиріння як наслідок глистяної інвазії - це наслідок пограбування організму людини. Відчуття голоду виникає при різкому падінні рівня цукру в крові, а це трапляється і з-за ненажерливість гельмінтів, і з-за токсичного впливу на обмін речовин, а також при дефіциті поживних речовин на тлі достатньої кількості "порожніх калорій".

· Нервозність
Відходи обміну речовин і токсини паразитів можуть дуже серйозно впливати на нервову систему. Занепокоєння, нервозність, депресивний стан можуть бути наслідком систематичного отруєння. Багато людей стверджують, що після позбавлення від паразитів їх буркотливі родичі стали набагато терпиміші і приємніші.

· Порушення сну, скрегіт зубами уві сні
ПОРУШЕННЯ СНУ, скрегіт зубами уві сні завжди повинні насторожити Вас! У традиційній медичній літературі причина бруксизму (скреготу зубів уві сні) залишається невиявленої, однак вважають, що це - можлива реакція організму на отруєння і роздратування нервової системи.

· Хронічна втома
Паразити ослабляють імунну систему, знижуючи вироблення захисних імуноглобулінів і провокуючи алергічні реакції.
Відкривається шлях для різних інфекцій, а в самому кишечнику процвітає дисбактеріоз. Часті простудні захворювання, алергічна налаштованість - можливе наслідок паразитування в нашому організмі "непрошених гостей".

· Імунні порушення 
Паразити ослабляють імунну систему, знижуючи виділення імуноглобуліну "А". Їх присутність постійно стимулює реакцію системи і може послабити цей життєво важливий імунний механізм, відкриваючи шлях проникнення бактеріальних і вірусних інфекцій.

· Онкологічні захворювання
Хронічне отруєння організму, збій в імунній системі, пряме травмуючи дію на тканини і органи, довгостроково підтримуване запалення і дефіцит поживних речовин - цього більш ніж достатньо для провокації розвитку пухлин!

· Запалення дихальних шляхів 
Ряд гельмінтів мігрує (переміщається) по організму людини, включаючи і дихальні шляхи. Кашель, підвищена температура, виділення мокротиння, нежить (описані випадки синуситів, викликаних мігруючими паразитами) - ось цілком реальні симптоми присутності в організмі "незваних гостей". Так, одним із проявів аскаридозу і стронгілоїдозі є пневмонія.

· Інші симптоми
Дуже різноманітні і залежать від виду паразита, тривалості інвазії та ступеня ураження органів, діапазон - від мігрені або серцевих нападів до астми або запалення сечовивідних шляхів.

Переглядів: 6646 | Додав: Тимур | Теги: Гази і здуття, висипу, папіломи, Паразити, Болі в суглобах і м'язах, Запори, екзему, Алергія, Проноси, кропив'янку | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Найди свой интернет магазин. Полный рейтинг интернет магазинов Украины <a Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог MyList.com.ua Lemky.com Каталог UaStar :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск Каталог Нет-работе :: AMRITA, Украина, Ивано-Франковск TOP.zp.ua Каталог украинских интернет магазинов Рейтинг Сайтов YandeG

Заказ лекарств Рейтинг сайтов Медицина
Автоматическая регистрация в каталогах Каталог Івано-Франківських веб сайтів